Miksi valita Euromaster

Euromaster - renkaiden asiantuntija

Euromaster on rengasalan huippu

Euromasterilla on runsaat 4,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Meillä on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja olemmekin Euroopan johtava rengasasiantuntija. Niin yksityiset kuin julkisetkin sektorit hyötyvät tietotaidostamme. Keskitymme siihen, mikä on asiakkaillemme tärkeää: yksilölliseen palveluun ja laatuun sekä edullisiin hintoihin. Palvelun laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja panostammekin siihen, että kaikissa palvelupisteessämme asiakkaamme saavat aina parasta mahdollista palvelua koulutettujen asiakaspalvelijoidemme ja rengasalan asiantuntijoiden kanssa.

Etsi palvelupieste ja varaa aika netissä

Oikeat renkaat oikeaan käyttötarkoitukseen

Tiedämme kokemuksesta, että paras rengasratkaisu on aina yksilöllinen – sellainen, joka on suunniteltu sinun ajoneuvosi ja ajotottumustesi mukaan. Kannattaa hyödyntää henkilökuntamme asiantuntemusta juuri oikeanlaisen renkaan valinnassa.

Voit ostaa renkaat myös verkkokaupasta, josta löydät autoosi sopivat renkaat rekisterinumeron avulla.

Autohuoltopalvelut samasta paikasta

Tarjoamme monipuolisesti autohuoltopalveluita, kuten öljynvaihtoa, ilmastoinnin täyttöhuoltoa, akku- ja jarrutöitä sekä iskunvaimentimien, polttimoiden ja pyyhkijän sulkien vaihtoa. Renkaanvaihdon yhteydessä teemme halutessasi myös veloituksettoman Mastercheck-tarkastuksen.

Lue lisää Euromasterin autohuoltopalveluista

 

 

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu