Öljynvaihto

Öljynvaihto ja öljynvaihdon hinta

 

Moottoriöljyn tehtävänä on estää moottorin kulumista voitelemalla moottoria. Jotta öljy pysyy puhtaana ja hyvin voitelevana, se on vaihdettava riittävän usein. Sopiva vaihtoväli on yleensä n. 10-15.000 kilometriä.

Varaa aika öljynvaihtoon

öljyjen vaihto

Siirry tästä palvelupistehakuun tai kirjoita haluamasi paikkakunta oikean laidan Etsi palvelupiste -laatikkoon, josta pääset online-ajanvaraukseen. Voit myös varata ajan puhelimitse, puhelinnumerot löydät palvelupistehausta.

 

Öljynvaihtotarjouksemme

 

Oljynvaihto_alk-69e.PNG

Oljynvaihto_2017_oljykannu-suodatin.PNG

   

 

 

 

 

 

 

Tarjoushinta (alk. 69 €) sisältää max 5 litraa Total Quartz 9000 5W40 -öljyä, öljynsuodattimen ja vaihtotyön, lisälitrat veloitetaan erikseen.

 

Oljynvaihto_alk-89e.PNG

 

 

 

 

 

 

 

Tarjoushinta (alk. 89 €) sisältää max 5 litraa Total Longlife -erikoisöljyä, öljynsuodattimen ja vaihtotyön, lisälitrat veloitetaan erikseen.

Muut erikoisöljyt lisähintaan.

 

Öljynvaihdon tarjoushinnat ovat voimassa kaikissa öljynvaihtoja tekevissä Euromaster-pisteissä, katso palvelun pistekohtainen saatavuus ja varaa aika palvelupistehaustamme.
 

Ferrari_oljynvaihto.png

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu