Suomen Erikoisvanteet logo

 

Suomen Erikoisvanteet

Specialfälgar aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 1993. Nykyään yritys on yksi Pohjoismaiden suurimmista vannetoimittajista. Yritys on osa Hertel Groupia. Suomessa Specialfälgar on toiminut vuodesta 2004, kun Specialfälgar i Finland Oy perustettiin. Nyt nimellä Suomen Erikoisvanteet Oy toimiva yritys työllistää kymmenkunta henkilöä.

Laaja valikoima alumiinivanteita ja teräsvanteita

Yritys tarjoaa laajan valikoiman erikoisvanteita, trendikkäitä uutuuksia sekä hyvää teknistä osaamista. Suomen Erikoisvanteiden omia tuotemerkkejä ovat mm. suositut Nitro ja Image. Valikoimaan kuuluvat myös italialainen Oz Racing, amerikkalainen Advanti ja saksalainen Breyton.

 

Ota yhteyttä

Erikoisvanteita ei toistaiseksi voi ostaa verkkokaupasta, joten ota yhteyttä lähimpään Euromaster-palvelupisteeseen. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön.

Etsi palvelupiste

 

Lisää tietoa vanteista löydät yrityksen kotisivuilta www.erikoisvanteet.fi. Katso myös, miltä vanteet näyttävät omassa autossasi! Vannesimulaattoriin pääset tästä.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu