Ostoehdot

Ostoehdot

 

YLEISTÄ

Euromasterin verkkomyymälästä tilattaessa ostajan täytyy olla täysi-ikäinen tai hänellä on oltava huoltajansa suostumus. Verkkomyymälästä ostettujen tuotteiden hintaan kuuluu aina vaihto ostajan valitsemassa palvelupisteessä. Jos Euromaster pakottavista syistä joutuu muuttamaan toimitusaikaa ja varattua vaihtoaikaa, asiakkaaseen otetaan yhteyttä uusien aikojen vahvistamiseksi. Jos asiakkaan tilaamia tuotteita ei voida toimittaa luvatussa ajassa, tarjoamme tilalle toista tuotetta tai mahdollisuutta rahojen palautukseen. Kuluttajalla on oikeus purkaa kauppa, jos hän ei mahdollisen myöhästymisen sattuessa hyväksy ehdotettua uutta toimitusaikaa. Kaupan purkautuessa, hyväksyttyjen reklamaatioiden yhteydessä ja asiakkaan käyttäessä palautusoikeuttaan palautamme rahat 30 päivän kuluessa. Euromasterin verkkomyymälän hinnat ovat voimassa vain verkkomyymälästä ostettaessa. Palvelupisteiden hintoja voi kysyä lähimmästä Euromasterin palvelupisteestä.

 

TOIMITUSEHDOT

Verkkomyymälästä ostetut tuotteet toimitetaan maksua vastaan. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomessa, asiakkaan valitsemaan palvelupisteeseen. Emme toimita verkkomyymälän kautta tilattuja tuotteita kotiin. Suomessa asuvat voivat tilata tuotteita ainoastaan Suomen Euromaster Oy:n kautta. Muiden maiden asukkaat voivat tilata tuotteita paikallisen Euromasterin palvelupisteen kautta. Kuluttajalla on oikeus purkaa kauppa, jos hän ei mahdollisen myöhästymisen sattuessa hyväksy ehdotettua uutta toimitusaikaa. Kaupan purkautuessa, hyväksyttyjen reklamaatioiden yhteydessä ja asiakkaan käyttäessä palautusoikeuttaan palautamme rahat 30 päivän kuluessa. Mahdollisiin reklamaatioihin sovelletaan kuluttajansuojalakia. Mahdollisissa riitatilanteissa noudatamme Suomen kuluttajaviranomaisten suosituksia.

 

TILAUSVAHVISTUS

Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden hyväksyä tilaukset. Seuraava koskee erityisesti, mutta ei ainoastaan​​, autoja joissa on TPMS (rengaspaineiden valvontajärjestelmä). Useimpiin TPMS:llä varustettuihin autoihin, pystymme toimittamaan osia ja tekemään järjestelmän vaatiman ohjelmoinnin, mutta näistä johtuvat kulut lisätään tilausvahvistuksen summaan. Sen lisäksi saatat tarvita uuden ajan, koska työ vaativampi ja osia on enemmän. Mikäli luulet, että autosi TPMS saattaa vaikuttaa tilaukseesi, kannattaa varmistaa asia lähimmästä palvelupisteestämme. Kun olet tehnyt tilauksen, näytölle ilmestyy tilausvahvistus. Tulosta se ja tuo se mukanasi palvelupisteeseen. Jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä muulla tavoin, ilmoita tästä yhteystiedoissasi.

 

TAKUU JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on takuu ja sopivan renkaan takuun mukainen palautusoikeus. Takuusta on vastuussa tuotteen valmistaja. Euromaster pidättää itsellään oikeuden pitää maksetut maksut, jos asiakas jättää saapumatta varattuun aikaan. Euromaster on vastuussa tuotteiden kunnosta ja laadusta siihen saakka, että asiakas noutaa ne. Mahdollisiin reklamaatioihin sovelletaan kuluttajansuojalakia. Mahdollisissa riitatilanteissa noudatamme Suomen kuluttajaviranomaisten suosituksia.

 

TUOTE- JA PALVELUTAKUU

Euromaster tarjoaa asiakkailleen sopivan renkaan takuun, joka kattaa tuotteiden ja palveluiden laadun.

Euromasterin sopivan renkaan takuu tarkoittaa, että normaalisti kuluneilla renkailla on kahden viikon täysi vaihto-oikeus. Jos uudet renkaat eivät täytä lupaamiamme vaatimuksia ja määräyksiä, voit tulla vaihtamaan ne. Olemme tyytyväisiä vasta, kun sinä olet! Sopivan renkaan takuussa huomioidaan renkaista maksettu hinta. Jos asiakas haluaa vaihtaa kalliimpiin renkaisiin, hän maksaa erotuksen. Reklamaation yhteydessä kuluttajalle korvataan mahdolliset toimitus- ja matkakulut.

Renkailla on kolmen vuoden takuu ostopäivästä tai viiden vuoden takuu valmistuspäivästä. Erikoisvanteilla on 1-3 vuoden pintatakuu ostopäivästä, pintatakuun pituus riippuu valmistajasta ja vannemallista. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet mutta ei esimerkiksi törmäyksien ja irtokivien aiheuttamia vaurioita. Reklamaation yhteydessä kuluttajalle korvataan mahdolliset toimitus- ja matkakulut.

 

KULUTTAJAN PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajat voivat vedota lainmukaiseen etäsopimuksia koskevaan kuluttajansuojalakiin (20.1.1978/38). Asia käsitellään, kun kuluttaja on ilmoittanut siitä osoitteeseen info@fi.euromaster.com tai ottamalla muutoin yhteyttä. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää ostotapahtumasta, ja tuotteet on palautettava alkuperäisessä kunnossa. Ilmoitathan käsittelyn nopeuttamiseksi tilaus- ja/tai laskunumeron. Reklamaation yhteydessä kuluttajalle korvataan mahdolliset toimitus- ja matkakulut.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Asiakkaan henkilötietoja säilytetään asiakasrekisterissä. Euromaster ei luovuta tietoja muille yrityksille tai tavarantoimittajille. Pidätämme oikeuden käyttää tietoja omiin tarkoituksiimme sekä markkinointitarkoituksiin.

Asiakkaalla on oikeus muuttaa tietokannassa olevia tietojaan, kuten henkilötietoja ja osoitetta. Asiakkaalla on myös oikeus pyytää tietojensa poistamista asiakasrekisteristämme.

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu