29.10.2011
Euromaster uudistui Huittisissa

Olemme remontoineet toimitilamme niin ulkoa kuin sisältäkin ja pystymme palvelemaan nyt asiakkaitamme Huittisissa entistä paremmin.

Rakennuksen ulkopinta on saanut uuden verhoilun, ja sisäpinnat on kunnostettu. Joidenkin sisäseinien poistaminen on tehnyt tiloista entistä avarammat, ja raskaan kaluston asiakkaita ilahduttanee kuorma-autohallin muuttuminen läpiajettavaksi rengasasennustöiden sujuessa helpommin.

 

Rengasammattilaiset palvelevat Huittisissa paitsi raskaan kaluston asiakaskuntaa myös kevyen kaluston kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Pisteessä on kaksi kevyen kaluston asennuspaikkaa ja nyt siis läpiajettava asennushalli raskaalle kalustolle.

 

Palvelupisteen päällikkö Matti Nieminen ja rengasasentajat toivottavat asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihin lauantaina 29.10. klo 9-14. Tarjolla on hyviä rengastarjouksia sekä grillimakkaraa koko päivän! Myös kahvitarjoilu.

 

EUROMASTER Huittinen, Kolmikulmankatu 4, puh. 02 568 460

Tukkuasiakkaat /kuluttajat/renkaat/palvelut/ajanvaraus /kuluttajat/yksityisasiakkaiden_jarjestelmasivu/kirjaudu_sisaan

Kirjaudu sisään

Ajanvaraus

Ajanvarauksen tai ajanvarauksen muutoksen yhteydessä on valittava ensin palvelupiste. Näin on tehtävä, vaikka olisit jo saanut tiedon renkaanvaihtoajasta.

Valitse palvelupiste

Kuluttajat

Täällä voit ostaa renkaita ja nähdä tilaushistoriasi.

Kirjaudu